Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ariminum Hotel 4****

47100 Rimini, Viale Regina Elena 159., Olaszország
A 47 szobás szálloda csupán 30 méterre található a tengerparttól, pár kilóméterre a vidámparktól, és a Kongresszusi Palotától, amiket egy busz vonal köt össze a könnyebb megközelíthetőség érdekében.
A hotel és a hozzá tartozó kert a sétálóutcára néz, ahol kévézók, boltok, és éttermek kavalkádja várja a vendégeit; illetve a kedves vendégek magukkal hozhatják házi kedvenceiket is.

Szobák
A hotel teljes területe klimatizált, így az erkéllyel rendelkező szobák is el vannak látva légkondícionálóval, televízióval, hajszárítóval, minibárral, hidromasszázsra alkalmas káddal.

2 típusú szoba foglalható: business room és a quality room. Előbbi praktikusan felszerelt bútorokkal rendelkezik, utóbbi pedig elegáns és modern berendezésű.
Kérésre bármelyik szoba lehet nem dohányzó és tengerre néző is.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda biztosít kamerás rendszerrel őrzött parkolót, napozó teraszt csodálatos tengerparti látvánnyal, az étteremben pedig a vendégek megkóstolhatják a híres olasz és helyi konyhai specialitásokat is. A földszinten pedig pizzéria is található.

Igénybe vehető jacuzzi, szauna, illetve masszőrök teljesítik a relaxációs szolgáltatásokat.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS