Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Stella Apartmanház Apt.

Tolo, , Görögország
A város központjában, a tengerparttól mindössze kb. 20 m-re található apartmanház. A tengerpart lassan mélyül, homokos, így ideális gyermekekkel érkezőknek is. Közvetlen közelében számos vásárlási, szórakozási lehetőség található. Parkolás az apartmanház előtt vagy egy szomszédos mellékutcában megoldható. Kellemes belső udvarán kerti székek és asztalok találhatók, ahol pálmafák árnyékában lehetőség van baráti összejövetelekre, beszélgetésekre.

Szobák
2 fős stúdió: hálószoba, felszerelt konyha ( a konyha belmagassága alacsonyabb a megszokottnál), hűtő, TV, fürdőszoba zuhanyzóval, WC,terasz kerti bútorokkal, légkondicionáló (felár ellenében) 4 fős ( 2 légterű) apartman:. Hálószoba 2 ággyal, nappali 2 ággyal és jól felszerelt konyhasarokkal, hűtő, TV, fürdőszoba zuhanyzóval, WC, balkon, légkondicionáló (felár ellenében). Az apartmanok mindegyike az épület 2. emeletén található. A balkonok egy kis mellékutcára (oldalról a tengerre) vagy az utcafrontra néznek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS