Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sol Timor Hotel Apt.

29620 Torremolinos, Salvador Allende, 51, Spanyolország
A Sol Timor aparthotel Torremolinosban található, a tengerparton, gyönyörű kerttel körülvéve. A közelben számos vásárlási lehetőség várja a vendégeket.

Szobák
Közel 350 apartmannal rendelkezik 9 emeleten. Az apartmanok erkélyesek, felszerelt fürdőszobával és konyhával, televízióval és telefonnal rednelkeznek. Az apartmanokban kétnaponta van takarítás és törülközőcsere, ágyneműváltás pedig kétszer egy héten.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció szolgálat, internet sarok, fodrász, ajándékbolt, ékszerész áll a vendégek rendelkezésére a hotelben. Külső felnőtt és gyerek medence, asztalitenisz, darts, mini club, tenisz, élő show műsor és diszkó szórakoztatja az utasokat. Főszezonban pedig Flinstonék költöznek a szállodába és mindenféle vidám programokkal és szórakozási lehetőségekkel várják a kicsiket és nagyokat!

Étkezési lehetőségek, bárok
Az étteremben büférendszerben szolgálják fel a reggelit és a vacsorát, az apartmanok önellátással kérhetőek. A tengerparton beach restaurant várja a vendégeket saláták széles választékával, desszertekkel, grillezett fogásokkal. Ezenkívül kávézó és több bár is működik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS