Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jomtien Palm Beach Hotel 4****

Pattaya, , Thaiföld
Központi fekvésű, tengerparti szálloda Jomtienben. Pattayától kb. 4 km-re délre fekszik, a hosszú, homokos strandtól csak a parti út választja el. Jomtien központja kb. 5 perc gyalog. A busztranszfer Bangkok repülőteréről kb. 2 óra 30 perc. A kedvelt létesítmény két többemeletes főépületből áll, melyekben összesen 750 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll hall recepcióval (ingyenes széfek) és ülőgarnitúrákkal, internetsarok (térítés ellenében), bár, kávézó, étterem a medencénél és ajándéküzlet. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. További édesvizű úszómedence található a szálloda 3. emeletén. Gyermekmedence.

Szobák
Minden szoba 2013-ban felújítva.
A1A/A2A/A3A - Superior-szobák: Ízléses berendezéssel, minibár, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba/zuhanyozó és WC. 24 órás szobaszerviz.
A1B/A2B/A3B - De Luxe-szobák: Tágasabbak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem. Térítés ellenében: bowling a szállodában valamint vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál). Térítés ellenében: masszázs és szépségszalon.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS