Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Falcone Aparthotel 4****

33054 Lignano, Lignano Sabbiadoro, Viale Europa, 21, Olaszország
A nemrégiben épült Hotel és Aparthotel Falcone, egy nyugodt kis oázis Ligano szívében, 9000 nm-es kerttel. Az aparthotel privát kerttel van körülvéve. Az aparthotel épülete teljes felújításon esett át.

Szobák
A hotel 40 vendégszobájában teljes kényelmet biztosít a vendégek számára, bennük televízió, fürdőszoba, kishűtő, telefon, széf, hajszárító, légkondicionáló található. Az apartmanokban televízió, kishűtő, konyha, telefon, széf, hajszárító van. Az egylégterű apartmanokban min. 2- max.3 fő fér el, A C és C1, két hálószobás apartmanokban min.3, max.5 fős fér el, a nappaliban egy díványágy, az egyik hálóban egy dupla ágy, a másik hálóban pedig vagy két különágy (c1) vagy emeletes ágy (c) van. Gyerekkedvezmény a hotelben, A apartmanban 2 felnőtt után, C apartmanban 3 felnőtt után igényelhető.

Az 58 apartmanban új bútorok, légkondicionáló található. Az A tipusú apartmanokban 2-3 fő elhelyezésére van lehetőség: 2 ágy és egy dívány van benne, konyhasarok és terasz van hozá. A C tipusú apartmanban 4-5 fő fér el, a nappaliban egy dívány van és konyhasaro, egy háló franciaággyal, egy emeletes ágyas szoba és terasz van. A C1 tipusú apartmanban mindkét hálóban duplaágy van.

Szolgáltatások a közös terekben
25x12,5 m-es úszómedence, gyermekmedence, hidromasszázs, TV szoba, bár, biciklikölcsönzés, szauna, teniszpálya, szatalitenisz.
A szálloda és apartmanok vendégei számára ingyenes parkoló biztosított.

Étkezési lehetőségek, bárok
A vendégek svédasztalos reggelit fogyaszthatnak, illetve lehetőség van félpanziót és teljes panziót is kérni, mind az apartmanos, mind a szálloda vendégeknek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS