Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Estival Park Hotel 4****

43481 La Pineda, Camí del Recó, 15, Spanyolország
A szálloda La Pineda központjában található, 1 perc sétára a tengerparttól. A több épületből álló szálloda komplexum pálmafás és növényekkel teli kerttel van körülvéve.

Szobák
Összesen 760 szoba, 131 duplex szoba és 8 lakosztályában minden kényelem megtalálható: légkondicionálás, felszerelt fürdőszoba, hajszárító, piperecikkek, saját terasz, telefon, műholdas színes televízió, külön kérés esetén széf.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában számos felnőtt és gyermek medence, parkoló, napozóteraszok, bárok, éttermek, diszkó, található. A szállodában gyermekek és felnőttek részére is vannak animációs programok, a gyermekeket játszóház is várja. A szállodának hatalmas, felszerelt konditerme van, de számos sportolási lehetőség is van: aerobic órák monitorokkal, röplabda, tenisz, squash pálya, futball pálya, a pihenni vágyóknak termál fürdő szaunával, szoláriummal, pezsgőfürdővel, fodrászattal, kozmetikával.
A szálloda éttermeiben igen széles választékú svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát szolgálnak fel. Az olasz ízekre vágyóknak egy pizzéria kínál ínycsiklandós ízeket. A medencéknél lévő bárokban napközben is elfogyaszthatunk egy-egy hűsítő italt, esténként pedig egy isteni koktél társaságában szórakozhatunk az animációs csapa és egyéb művészek esti programjain.

Ajánljuk
A hatalmas szállodát főleg gyermekes családoknak ajánljuk.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS