Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Residence Park Apt.

Lignano, Lignano Sabbiadoro, Via Aldo Moro, 1, Olaszország
A 3 db 3 emeletes épületből álló komplexum a tengerparttól 350 m, közel Lignano Sabbiadoro központjához található. Hatalmas zárt kerttel és úszómedencével (június első hetétől szeptember első hetéig) rendelkezik.

Szobák
Az apartmanok modern berendezésűek, bennük lift, műholdas televízió antenna, garázs vagy parkoló, kertre néző erkély található.

A 3: Nappali kanapéval, duplaággyal, zuhanyzós fürdőszoba, konyhasarok, erkély, légkondícionáló (felár ellenében használható).
B 3: Nappali kétszemélyes kanapéval, hálószoba franciaággyal, konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba, erkély.
B-C 5-6: Nappali kétszemélyes kanapéval, hálószoba franciaággyal és kihúzható kanapéval, konyharész, zuhanyzós fürdőszoba, erkély.
D 6: Nappali kihúzható kanapéval, egy hálószoba franciaággyal, egy szoba két ággyal, konyharész, zuhanyzós fürdőszoba.


Hasznos információk az apartmanokról:

Az apartmanok általában egyszerű, praktikus berendezésűek. A konyhasarok teljesen felszerelt (gáztűzhely, hűtőszekrény, edények, tányérok, poharak, evőeszközök), az árban benne van a víz, gáz, és áramfogyasztás és a takarítás díja. Ágynemű (pokróc, párna) van az apartmanokban.
A következő dolgokról vendégeinknek kell gondoskodnia: ágyneműhuzat, tisztítószerek, mosogatószivacs, felmosórongy, WC papír, szappan.

Az apartmanokat érkezés napján 16:00-19:00 óra között lehet elfoglalni, utolsó nap reggel 09:00-ig kell átadni.

Helyszínen fizetendő költségek:
  • Kaució: 100 EUR, melyet megérkezéskor a kulcsátvétel helyén az irodában kell fizetni. Ezt az összeget távozáskor vendégeink visszakapják, amennyiben minden rendben van az apartmanban. Fiatal (18 - 25 és közötti) csoportok esetén a kaució mértéke 500 EUR/apartman.
  • Strandszervíz: 2 nyugány + 1 napernyő (2014.05.01. és 09.15. között)


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS