Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Villaggio Terra Mare Apt.

Lignano, Lignano Sabbiadoro-Pineda, Isola Punta Faro, Olaszország
Elegáns, hangulatos kis villa-falu 500 méterre a tengerparttól és a központtól, Lignano Sabbiadoro végében, az Isola Punta Faro-nál található. Az apartmanházhoz úszómedence (június első hetétől szeptember első hetéig) tartozik, és kikötőhely lekérésre foglalható. Számos apartman várja utasainkat, akiknek az uszoda és Sport Clubba ingyenes a belépő. Az árban benne van egy strandszervíz!! (1 napernyő + 2 napozószék - 2012.05.15. - 09.15. között)

Felár ellenében egy kisállat bevihető. (30 EUR/hét)

Szobák
Az apartmanokban modern berendezés van, központi antenna televízióval, mosogatógép, mikróhullámú sütő, kávéfőző.
Az F1 tipusú apartmanokban a földszinten garázs és parkoló van, az első emeleten nappali konyhával, 1 hálószoba 2 szimplaággyal, fürdőszoba, terasz, a második emeleten pedig 1 hálószoba 1 franciággyal, egy két szimpla ággyal és egy másik fürdőszoba.
Az F2 tipusú apartmanokban a földszinten garázs és parkoló van, az első emeleten nappali, konyha, fürdőszoba, terasz, a második emeleten pedig 1 hálószoba 1 franciággyal, egy két szimpla ággyal, egy másik fürdőszoba, és egy társalgó, a harmadik emeleten pedig 1 háló 1 franciadívánnyal, 1 háló három különággyal, vagy egy duplával és egy szimplával.
Az F3 ugyanolyan karakterű mint az F2, csak egy ággyal kevesebb, egy társalgóval több, egy fürdőszobával több.


Hasznos információk az apartmanokról:

Az apartmanok általában egyszerű, praktikus berendezésűek. A konyhasarok teljesen felszerelt (gáztűzhely, hűtőszekrény, edények, tányérok, poharak, evőeszközök), az árban benne van a víz, gáz, és áramfogyasztás és a takarítás díja. Ágynemű (pokróc, párna) van az apartmanokban.
A következő dolgokról vendégeinknek kell gondoskodnia: ágyneműhuzat, tisztítószerek, mosogatószivacs, felmosórongy, WC papír, szappan.

Az apartmanokat érkezés napján 16:00-19:00 óra között lehet elfoglalni, utolsó nap reggel 09:00-ig kell átadni.

Helyszínen fizetendő költségek:
  • Kaució: 100 EUR, melyet megérkezéskor a kulcsátvétel helyén az irodában kell fizetni. Ezt az összeget távozáskor vendégeink visszakapják, amennyiben minden rendben van az apartmanban. Fiatal (18 - 25 és közötti) csoportok esetén a kaució mértéke 500 EUR/apartman.
  • Strandszervíz: 2 nyugány + 1 napernyő (2014.05.01. és 09.15. között)


Térkép