Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Isla Cristina Hotel 4****

21410 Isla Cristina, C/ Doctor Delgado Carrasco, Spanyolország
Ez a modern, kényelmes, 2004-ben épült szálloda Nyugat-Andalúzia Huelva tartományában, a halászatáról is nevezetes Isla Cristina városkában található. A 20 ezer lakosú városban minden szükséges szolgáltatás megtalálható, amire az utazónak szüksége lehet. A kivételes természeti értékekkel rendelkező Isla Cristina egész évben kitünő úticél a szörfösök, a búvárok, és más vizisportot kedvelők számára.

A szálloda a város szívében található. A tengerpart a szállodából egy természetvédelmi területen keresztül vezető kellemes sétával könnyen megközelíthető (kb. 600 m).


Ajánljuk az aktív és a passzív pihenést is kedvelő utasainknak.


Szobák
Mind a 232 erkélyes/teraszos, fürdőszobás szobában van légkondicionáló, műholdas Tv, internet, telefon, széf, hajszárító, minibár, ventilátor.

A 110 apartman mindegyike erkélyes vagy teraszos, légkondicionálóval, telefonnal, műholdas televízióval, internethozzáféréssel, konyharésszel, hűtővel, kanapéval, ventilátorral felszerelt. Széf külön díj ellenében bérelhető.

Étkezési lehetőségek, bárok
Büférendszerű étterem terasszal és több bár is található a szállodában.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A vendégek kényelmét a medence, a napozóterasz, az egészség- és szépségszalon, a szauna és a konditerem biztosítja. A vizisportokat kedvekők a tengerparton számos lehetőség közül választhatnak. A szállodához közel található a környék egyik legjobb golfpályája.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS