Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Esplanade Hotel 5*****

35301 Mariánské Lázně, Karlovarska 438, Csehország
Az Esplanade 5 csillagos szálloda épülete 1911-ben épült Arnold Heymann tervei alapján. A luxus kényelem jegyében újjították fel, így vált Marienbad egyik legpompázatosabb épületévé.

Szobák
110 luxus szobái közül 30 lakosztály és 2 elnöki lakosztály. A szobák mindegyike légkondicionált, saját kezelőszervvel, közvetlen telefonvonal, fax és internet csatlakozási lehetőség, széf, minibár és 200 csatornás televízió áll a vendégek rendelkezésére. A márvány fürdőszobák hydromasszázs fürdőkáddal és -kabinnal, hajszárítóval, telefonnal, kozmetikai tükörrel felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
A legmagasabb színvonalú szolgáltatások érhetők el a szállodában, úgy mint 24 órás szobaszervíz, business központ, valutaváltó, őrzött parkoló, autómosó és limuzin bérlés.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szállodának saját luxusétterme, a VII. Eduard Étterem várja a kedves vendégeket ízletes fogásokkal és fenséges borokkal. A terasz csodálatos kilátást nyújt.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szálloda wellness részlegén egészségügyi és relaxációs kezelések különböző kombinációit igényelhetik. A Balneo részlegben általános masszázs, vízalatti masszázs és különböző gyógykezelések közül választhatnak.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Az aktív kikapcsolódást kedvelők rendelkezésére áll a belső medence pezsgőfürdővel, szolárium, római fürdő szaunával. A nyári hónapokban a külső fitnesz részt is lehetőségük van használni, illetve teniszpálya, lovaglási lehetőség nyújt még felhőtlen szórakozást.

Konferencia szolgáltatások
A Goethe terem 200 fő befogadására alkalmas, 4 légkondicionáló berendezéssel van felszerelve, illetve különböző az előadás gördülékenységét segítő berendezés található benne. Ezen kívül több kisebb terem is rendelkezésükre áll.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS