Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sol Elite Palmeras Hotel 4****

Varadero, Carretera de Las Morlas, Kuba
Fekvése: Közvetlenül a tengerparton épült ez a 4 csillagos all-inclusive szálloda, a golfpálya és a Plaza América bevásárló központ közelében, kb.8 km-re a városközponttól. A dús trópusi növényzettel benőtt kertben található szálloda ideális nászutasoknak, családoknak.

Szobák
Szobák: 376 komfortos légkondicionált standard szobája teraszos, a kilátás lehet a kertre, a medencére vagy a partra. Felár ellenében foglalható junior lakosztály vagy bungaló, de-luxe bungaló is. A szobák mindegyike teraszos, fürdőszobával, telefonnal, légkondicionálóval, televízióval, széffel, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 3 úszómedence (ebből egy gyerekmedence), fodrászat, masszázs, szuvenír bolt, ékszerüzlet, 2 teniszpálya, orvosi ügyelet, minigolf, ingyenes minibusz belső közlekedésre. A gyerekek a Mini-club-ban játszhatnak, a strandon különféle vízisport eszközt lehet kérni de animátorok is segítenek az aktív kikapcsolódásban.

Étkezési lehetőségek, bárok
Étkezési lehetőségek: Hat svédasztalos és a la carte étterem működik, ezeken kívül, két medence melletti bár és tengerparti valamint lobby bár. Esténként a Tropicuba és a FunPub zenés bárok állnak nyitva a szórakozni vágyó vendégek előtt.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS