Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kaktus Playa Hotel 3***

08370 Calella, Gaudi 8, Spanyolország
A szálloda Calellában, Barcelonától 50km-re, a kedvelt Costa Brava partszakasztól 12 km-re és a tengerparttól mindössze 100 méterre található. A városközpont, a bárok, éttermek és üzletek 10, a vasútállomás 15 perces sétával érhetők el. A hotel épületét 2000-ben újították fel. A szálloda garantálja a kikapcsolódáshoz és a kényelemhez szükséges feltételeket.

Szobák
A szálloda 249 korszerűen berendezett szobája hozzájárul a vendégek pihentető és kellemes pihenéséhez. A szobák felszerelt fürdőszobával, hajszárítóval, kábel vagy műholdas TV-vel, minibárral, légkondicionálással, széffel és erkéllyel rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodában kültéri és beltéri medence, tornaterem, jacuzzi, szolárium és szauna, valamint 3 lift szolgálja a vendégek kényelmét.

Étkezési lehetőségek, bárok
Kezdjék napjukat egy kiadós büféreggelivel a szálloda saját éttermében. A barátságos hangulatú bárban egy ital mellett pihenhetik ki magukat egy fárasztó nap után.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS