Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Parc Hotel Antares, Le Terrazze & Olimpo 3***superior

Catania, , Olaszország
Az olasz Parc szállodalánc kedvelt tagja, amely a hegyoldalban fekszik, csodálatos kilátással Letojannira. A szálloda alatt található parti úttól (lifttel érhető el) kb. 500 m-re található Letojanni és a homokos/kavicsos Lido Tropicana. Buszmegálló (Taorminába) a parti úton. A teraszos kialakítású létesítmény a legmagasabb részen fekvő Hotel Olimpóból (4*, 120 szoba), a középső részen fekvő Hotel Le Terrazze-ből (4*, 102 szoba) és a legalsó részen fekvő Hotel Antaresből (3+*, 136 szoba) áll. A szállodákat egy panorámalift köti össze. A Hotel Olimpóban: recepció, társalgó, amerikai bár, szalonbár, üzletek és fodrászat. Úszómedence napágyakkal és napernyőkkel. Pool-bár és grillétterem a medencénél (júliusban és augusztusban, térítés ellenében). A Hotel Le Terrazze vendégei igénybe vehetik a Hotel Olimpo szolgáltatásait. A Hotel Antaresben: étterem, társalgó, TV-szoba, teraszos snack-bár, úszómedence, napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel.

Szobák
A1A/A2A: A Hotel Antaresben található tágas, kényelmes szobákban zuhanyozó, WC, hajszárító, telefon, SAT-TV, minibár, széf, légkondicionálás (kb. júniustól szeptemberig) és fürdőköpeny (térítés ellenében, a recepción kérhető).
A1B/A2B: Balkonos, oldalról tengerre néző szobák.
B1A/B2A: A Hotel Le Terrazzeban találhatók és teraszosak.
B2B: A Hotel Le Terrazzeban találhatók, tengerre néző terasszal.
C2A: A Hotel Olimpóban és balkonosak.
C2B: A Hotel Olimpóban, tengerre néző balkonnal.
Foglalható a Hotel Antresben található Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Mini-klub (6-12 éveseknek) május közepétől szeptember végéig és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében). Animációs programok napközben és este olasz és angol nyelven és pianóbár. Ingyenes belépés a Lido Tropicanaba, ingyenes napágyak és napernyők. 2x ingyenes belépés a szaunába, a gőzfürdőbe és a pezsgőfürdőbe. Érkezéskor gyümölcs és víz a szobában. Fedett medence a Hotel Olimpóban. Térítés ellenében: a nagy wellness-részlegben fango, masszázs, törökfürdő, finn szauna, pezsgőfürdő és különböző szépségkezelések.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem a Hotel Olimpóban. 2. nap: Egész napos kirándulás - Etna és Taormina: Reggeli után találkozás a magyar idegenvezetővel. Utazás lenyűgöző tájakon át az Etnához. A kb. 3 órás tartózkodás alatt fakultatív jeep-túra a csúcskráterhez vagy túralehetőség a Monte Silvestri kráterhez. Fakultatív ebéd a helyi ételeket kínáló, otthonos La Roca della Rosa fogadóban, az Etna lábánál. Ebéd után továbbutazás a varázslatos városkába, Taorminába. Rövid városnézés, majd szabadprogram vagy fakultatív program keretében a görög színház megtekintése. Utazás a szállodába.
3. nap: Egész napos kirándulás - Agrigento és Piazza Armerina: Reggeli után Szicília két híres történelmi emlékhelyének meglátogatása következik. Az Agrigento határában lévő Templomok völgyében 8 gyönyörű görög templom és ókori maradványok megtekintése. Piazza Armerinába tartva útközben fakultatív ebéd a hangulatos Cucina Garibaldi étteremben. Továbbutazás a Szicília belsejében található helységbe, amely a Villa Romana del Casaléban található legszebb és legnagyobb fennmaradt ókori padlómozaikjairól híres. Utazás a szállodába.
4. nap: Félnapos kirándulás - Catania és a Küklopsz-sziklák: Reggeli után indulás Cataniába. Délelőtt barangolás a hangulatos kikötőben, a bámulatos tengeri halpiacon valamint a környező utcácskákban, majd a nyüzsgő város megtekintése. Továbbutazás a Küklopsz-sziklákhoz, fakultatív program keretében az acicastelloi vár megtekintése. Délután visszautazás a szállodába, szabadprogram.
A belépők ára a helyszínen fizetendő (kb. 32,-EUR).

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS