Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tryp Menfis Hotel 4****

28013 Madrid, Gran Vía, 74, Spanyolország
A hotel Madrid szívében található, és azon vendégeknek ajánljuk, akik értékelik a jó kivitelezést, a kényelmet és a praktikus berendezést. A modern szálloda várja az üzletembereket, a kikapcsolódni vágyókat és a családokat is. Az épület a belvárosban található, kis távolságra az olyan legjellegzetesebb látnivalóktól, mint például a Puerta del Sol, a Királyi Palota és a főbb múzeumok. A szállodát 2004-ben teljesen felújították.

Szobák
A hotel 112 szobája 12 szinten helyezkedik el, melyek között található standard, premium, női, fittness és családi szoba, valamint lakosztály. A nemdohányzók számára külön emeletet biztosítanak. A kényelmes szobák légkondicionálással és fűtéssel, fürdőszobával, közvetlen vonalas telefonnal, műholdas TV-vel, széffel és minibárral rendelkeznek. A szobákban az internetelérhetőség biztosított, Wi-Fi elérés a közös terekben lehetséges.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda 30 fő befogadására alkalmas konferencia teremmel rendelkezik. Felár ellenében internetelérhetőség a közös terekben. A hotel mögött 30%-os felár ellenében a vendégek igénybe vehetik a parkolót. Az első emeleten egész napos nyitvatartású fittness központ várja a mozogni vágyókat.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szállodában kávézó, bár és légkondicionált regeliző terem nem dohányzó részleggel áll a vendégek rendelkezésére.


Ellátás: reggeli

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS