Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sol Jamaica Hotel 3***

07182 Magalluf, Avenida Magalluf, S/N., Spanyolország
A szálloda Magalluf szórakoztató és vásárló központjában helyezkedik el; mindössze 50 m-re a homokos tengerparttól, 17 km-re Palma városától és 25 km-re a reptértől. A város számos szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget kínál az esti és éjszakai programok kedvelőinek is.

Szobák
308 szoba 9 emeleten, mindegyik ventillátorral, fürdőszobával, erkéllyel, telefonnal felszerelt. Igény esetén széf bérelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Légkondicionált étterem, pool bár, lobby bár, pénzváltó, gépkocsi bérlés, gyógyszertár és orvosi ellátás a közelben, mosoda, parkolási lehetőség térítés ellenében, kirándulások szervezése. Internet sarok, játékterem, kártya-, olvasó és TV-szoba. Napernyő és napágy a tengerparton külön fizetendő.
Ellátás: büfé jellegű félpanzió. kültéri medence és egy gyermekmedence, napközben különféle kikapcsolódási lehetőségek úgymint íjászat, aerobic, asztalitenisz. Esténként előadások, szórakoztató programok minden korosztály számára. A közelben kaszinó, vizipark, Western Park és számos golfpálya található.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS