Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A Germanwings a FIFA Labdarúgó Világbajnokság alatt is kitűnő eredményeket ért el.
2006. július 10.

A Germanwings Légitársaság vezetősége örömét fejezte ki a német labdarúgó-válogatott harmadik helyezését illetően. "A csapat nagyon jó esélyekkel indult a FIFA Labdarúgó Világbajnokságon, és megérdemeltem nyerte meg a bronzmérkőzést" . - mondta Andreas Engel, a Germanwings nemzetközi PR igazgatója. A Világbajnokság nagy fontossággal bírt a Légitársaság számára: büszkén szállították a szurkolókat Németországba, gyakran további járatok beiktatásával próbálva kielégíteni a megnövekedett igényeket.

A Világbajnokság miatt hatalmas lázban égett Németország, ahova a világ minden tájáról érkeztek szurkolók. A világ legnagyobb sporteseménye a Germanwings Légitársaság életében is mérvadó volt: nemcsak a régi ügyfelek tértek vissza nagy számban a légitársasághoz, hanem új utasokat is üdvözölhettek a fedélzeten. A jegyfoglalások aránya átlagosan 10-15 százalékkal nőtt, az ülőhely-kihasználtság pedig átlagon felüli, 90 százalékos eredményt ért el. A Légitársaság Budapestről Köln/Bonnba és Stuttgartba közlekedő járatai is hasonló eredményeket ért el. A Germanwings néhány járata 100 százalékos telítettséggel közlekedett: Svédországból és az Egyesült Királyságból közlekedő járatokra minden jegy elkelt, sőt, új járatokat is csatasorba kellett állítani.

A Világbajnokság hatalmas forgalomnövekedést jelentett a német turizmus számára is. A Germanwings egyik bázisrepülőtere, Köln városa például 48 százalékos növekedést könyvelhetett el a vendégéjszakák számában, a városi idegenvezetés lebonyolításához pedig új - többek között 40 brazil - munkatársakat kellett felvenni. A legtöbb vendég az Egyesült Királyságból érkezett Kölnbe.

forrás: www.germanwings.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Németország