Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A cseh Smart Wings is berepül a magyar piacra
2006. május 11.

A cseh Smart Wings diszkont légitársaság Budapestről Párizsba, Rómába, Milánóba és Prágába indít menetrend szerinti járatokat szeptember-októbertől.

Az egy útra szóló repülőjegyek értékesítése a napokban kezdődik. A Smart Wings, az első cseh diszkont légitársaság üzemeltetője a Travel Service cseh magán légitársaság. Prága után Budapest lesz a légitársaság második olyan bázisa, ahonnan a Travel Service Smart Wings márka alatt európai városokba tartó közvetlen, menetrend szerinti járatokat indít.

A Budapestről Párizsba tartó járatok heti hét alkalommal, a Rómába, Milánóba és Prágába induló járatok hetente hatszor, szombat kivételével indulnak. Ezeken a járatokon Boeing 737 - 500 típusú repülőgépek repülnek majd. A társaság 2004. májusa óta repül, csak Prágából, és azóta több mint félmillió utasa volt. A Smart Wings jelenleg több nagyvárosba, köztük Párizsba, Rómába, Milánóba, Amszterdamba és Madridba indít menetrend szerinti járatokat. Júniustól Prágából Velencébe, Barcelonába, Malagába, Geronába, Koppenhágába, Brüsszelbe, Burgaszba és Várnára közlekedik. Ahogy tavaly is, a Smart Wings repülőgépei repülnek majd Heraklion, Larnaca és Thesszaloniki mellett Palma de Mallorcára is.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország