Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Átadták a New York Palace-t
2006. május 11.

Május 5-én megnyílt Budapest legújabb, egyben az első olasz érdekeltségű ötcsillagos szállodája, a Boscolo csoporthoz tartozó New York Palace Budapest.

Az egykori Hírlapkiadó, illetve New York Kávéház épületében helyet kapó luxusszálloda a klasszikus elegancia és az olasz design keveréke. A szálloda 107 szobával nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, ebből 24 Classic, 34 Superior, 22 Deluxe szoba, 21 Junior Suite, 4 Suite és 2 Royal Suite.

A vendégek rendelkezésére áll 24 órás szobaszerviz, limuzin-szolgálat sofőrrel, baby-sitter szolgálat, autóbérlés, internet hozzáférés, titkári szolgálat, business center és spa. A szálloda első emeletén VIP Lounge, reggeliző illetve bankett terem, 1 nagy és 3 további kis konferenciaterem található, ez utóbbiak összesen 175 fő befogadására alkalmasak. A szálloda legismertebb része, a New York Kávéház a restaurátorok munkájának köszönhetően megőrizte egykori pompáját, míg a "Mélyvízben", a szálloda éttermében az olasz konyhaművészet remekeit szolgálják fel. A New York Kávéház hajdani Hölgyterme ma egy luxusüzletnek ad helyet.

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország