Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Budapest karácsonyi vásárait választották Európa legjobbjainak
2019. december 12.

Az idei év turisztikai szempontból teljes sikert jelent Budapest számára, hiszen két kivételes díjat zsebelhetett be . Az egyik díj a European Best Destinations által kiosztott elismerés, amely a főváros karácsonyi hangulatát díjazta: Budapest 2019-ben megelőzte Tallint a rangsorban. A másik elismerés pedig a "Legjobb Európai Úti cél" cím.
Az év legjobb európai karácsonyi vásárairól minden évben szavazhatunk a European Best Destinations weboldalán. Idén, tíz napos szavazás után a szavazók döntése alapján Budapesten élvezhetjük a legszebb karácsonyi vásárokat Európában. A magyar vásár a legkedveltebb az amerikaiak, brazilok, oroszok, angolok, írek, ausztrálok, dánok, finnek, spanyolok és portugálok körében.
Ha valóban felejthetetlen téli napokat akarunk eltölteni a magyar fővárosban, akkor a festői Vörösmarty téri vásár nem maradhat ki a terveinkből, hiszen igen ízletes helyi és nemzetközi ételeket kóstolhatunk . Ha szándékunkban áll valami igazán autentikus fogást kipróbálni, a hagyományos flódni a tökéletes választás. Ebben az évben minden korosztályt ingyenes látnivalók várnak, kezdve a csodálatos kivilágított fa által körülvett jégpályától a 3D fényjátékig, amely a Szent István Bazilika homlokzatát dísziti.
Nem hagyhatjuk ki a helyi kézműves termékeket és a jazz, blues, soul vagy a dance house koncertjeit sem.

forrás: www.traveler.es , további info: http://www.traveler.es

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország