Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Így tervezz okosan nyaralást – 3 tipp a könnyű szervezéshez
2017. május 08.

Felhőtlen nyaralásról álmodsz, de ki sem látszol a sok tennivalóból? Nem kell ezerfelé szakadnod, egyetlen jó döntéssel napokat spórolhatsz az idődből, mutatjuk, hogyan!

Találd ki, hol szeretnél pihenni, és szervezd le az egész nyaralást pár kattintással! Légy okos, és könnyebben megszervezheted az utadat, mint sejtenéd!

Döntsd el, mi a fontos!

Határozd meg a keretedet, aztán engedd szabadjára a fantáziádat, hadd barangoljon a világ körül! Ha már tudod, hogy hova szeretnél menni, akkor határozd meg, mennyire fontos számodra a kényelem, milyen komfortfokozatnak kell meglennie ahhoz egy szálláson, hogy jól érezd magad. Lehet, hogy azt szereted, ha a szobád gyönyörű, és minden extrával felszerelt, de az is lehet, hogy egy egyszerűbb szállás is tökéletesen megfelel, hogy az így felszabaduló pénzt a helyi látványosságokra fordíthasd.


Légy okos - nem mindegy hol foglalsz szállást!

Az talán nem is kérdés, hogy a szállásfoglalás interneten a legegyszerűbb, de könnyen előfordulhat, hogy a bőség zavarában elveszel, és távolról sem a legjobb szállást találod meg. Rengeteg oldal ad lehetőséget szállásfoglalásra, de ha nem akarod azzal tölteni a fél életedet, hogy végigböngészed a keresőben a lehetőségeket, saját magad összehasonlítva, akkor fogadj meg egy jó tanácsot: már az elején ár összehasonlító oldalon indítsd a nyaralásod szervezését! Itt szisztematikusan, a te igényeidnek megfelelően tudsz keresni, és tengernyi ajánlatot nézhetsz meg egy helyen, egymás mellé rendezve: így sokkal könnyebben átlátod a lehetőségeidet, és priorizálni tudsz a neked fontos szempontok szerint.

Intézz mindent egy helyen!

Ha olyan összehasonlító oldalt választasz, ahol mindent elintézhetsz egy helyen, akkor hosszas, és gyötrelmes képernyő előtti gubbasztástól óvhatod meg magad. Léteznek olyan oldalak, amik nemcsak abban segítenek, hogy megtaláld a számodra legideálisabb úti célt, és szállást, hanem az odajutásban is a segítségedre vannak: akciós csomagokban tudsz egyszerre repülőjegyet venni és szállást foglalni, autót bérelni, és a lehetséges programokat is felsorakoztatják. Ha gyűjtőoldalon foglalsz szállást és repülőjegyet, akkor amellett, hogy számos akció közül választhatsz, az idegeskedéstől is megmentheted magad: bizonyos oldalak arra is figyelmet fordítanak, hogy ha változik a repülőjáratod menetrendje, átvállalják helyetted a teendőket.

Tájékozódj egyszerűen a helyi látványosságokról, programokról!

Ha egy jól szerkesztett ár-összehasonlító site-on szervezed az utazásodat, akkor a lehetséges programokról is tájékozódhatsz, így nem kell más, programajánló oldalak sokaságán átverekedned magad. A legjobb, ha olyan oldalt választasz, ahol szisztematikusan csoportosítva vannak a látnivalók és programok: akár a családdal, a pároddal, a barátokkal vagy magad mész, kalandosabb vagy nyugisabb, kultúrában, gasztronómiában gazdag vagy lazítós, bulizós pihenést tervezel, könnyebb lesz átlátnod a kínálatot.

forrás: www.nlc.hu