Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Új szellemvasúttal készül a szezonra a bécsi Práter
2014. március 05.

Már javában épül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút, amely Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútja is egyben, és várhatóan májustól lehet végigmenni a "borzalmak folyosóin"

Több mint 100 ezer euróba kerül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút (Zombies Geisterbahn), amelyet a tervek szerint májustól vehetnek birtokba a hátborzongásra vágyók. Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútjában a legújabb effektek és animált figurák között vonatoznak végig a látogatók, miközben pörögnek - forognak alattuk a kocsik és időnként szédítő sebességgel száguldanak - az épületből kifelé.

A Práter másik újdonságára, a Sky Divingra őszig kell várni, de aki kibírja, az mindenféle segédeszköz nélkül élheti meg a repülés élményét. Egy hatalmas függőleges szélcsatornában repítik ugyanis a magasba a bevállalós látogatókat. De nemcsak a felnőttekre, a gyerekekre is várnak új élmények. Ők a Lollipop Toronyból (Kinderturm Lollipop) vethetik a mélybe magukat - hogy egy nagy, puha matracon landoljanak, a Laserspy-jal pedig az ügyességüket tehetik próbára.

Az osztrák főváros vidámparkja, a Práter a hagyományoknak megfelelően, 2014. március 15-től várja a szórakozni vágyókat.

forrás: businesstraveller.hu , további info: http://businesstraveller.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Bécs
Ausztria