Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Már Varsóba is elrepít a Germanwings
2013. november 25.

A jövő évi nyári menetrendben a Germanwings legnagyobb, köln/bonni bázisrepülőterét újabb európai nagyvárossal köti össze: a légitársaság 2014. március 30-tól heti hat alkalommal közlekedtet majd járatokat Varsóba. Ennek köszönhetően az utasok kedvező áron és kényelmesen juthatnak el a Rajnától a Visztuláig.

A Germanwings hétköznaponként 14:35 órakor indítja járatát Köln/Bonnból Varsóba, vasárnaponként pedig kora este indulhatnak az utasok a lengyel fővárosba 17:35 órai kezdettel.

Varsó 1596. óta Lengyelország fővárosa, egyben az ország legnagyobb és legsűrűbben lakott városa. Varsó Lengyelország gazdasági központja, a lengyel nemzeti össztermék kb. 15%-át itt termelik meg. A varsói tőzsde a legnagyobb Kelet-Közép-Európában, a város ezen kívül vásárok, kongresszusok - mint pl. a Varsói Könyvvásár - fontos helyszíne is egyben.

Varsó számos éttermével, kávézójával és klubjával igen változatos éjszakai élettel várja látogatóit. A nagyvárosban számos trendi szórakozóhely található, ahol esténként a hazai és külföldi vendégek egyaránt elvegyülhetnek a forgatagban.

forrás: www.germanwings.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Varsó
Lengyelország