Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Érdekes kialakítású holland szálloda
2013. július 06.

Hollandia egyik különleges szállodája egy furcsa építési stílussal szerezte meg a hírnevét. A hotel világszerte ismert és közkedvelt a különlegességet kedvelő turisták között.

A hotel kialakítása

Az Inntel Hotel rengeteg szállodával rendelkezik Hollandiában, viszont az Inntel Hotels Amsterdam Zaadam az egyik érdekesebb kialakítású épület. A 4 csillagos szállodát, amely Zaadam városában található 2010-ben nyitották meg. Az Amsterdam Zaadam hotel tervezője, Wilfried van Winden az épületet úgy tervezte meg, hogy a tradicionális holland épületekre hasonlítson.

A hotel kívülről úgy lett kialakítva, mintha 70 kisebb házból állna. A Zaan régióban használt zöld szín 4 árnyalatával színezték ki, továbbá 11 emeletes és 40 méter magas. A szobák jellegzetes holland életképeket ábrázoló történelmi képekkel díszítettek.

A hotel felszereltsége

A 160 vendégszobás luxushotel, térítésmentesen használható saját wellness-központtal és luxus szálláslehetőséggel várja vendégeit. A Puur Saen étteremben, mely az épületen belül található, különféle kávékat és süteményeket kínálnak, este pedig kiadós vacsorát tálalnak. A wellness-központhoz medence, szauna, gőzfürdő, trópusi zuhany és fitneszterem is tartozik.

forrás: www.vitorlazas.hu , további info: http://http:

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Amszterdam
Hollandia