Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sikeres roadshow Spanyolországban
2013. április 26.

Április 15-18. között zajlott le az a - nemzetközi résztvevőkkel megrendezett -spanyolországi roadshow, amelynek célja az volt, hogy a szervező országok (Csehország, Horvátország, Lengyelország, Nagy Britannia és Magyarország) szolgáltatói megismertessék tevékenységüket Spanyolország négy városában tevékenykedő utazási irodákkal.

Magyarország turisztikai kínálatát a Danubius Hotels Group, a Corinthia Hotels, valamint a Premium Incoming és a TravelToHungary beutaztató irodák közreműködésével mutatta be a Magyar Turizmus Zrt. madridi képviselete Valenciában, Madridban, Bilbaoban és Barcelonában. Az egyes helyszínek 3 órás workshop-jain számos helyi érdeklődővel építhettek ki szakmai kapcsolatot a résztvevők.
A MALÉV tavalyi csődje leginkább az incentív utaztatói piacot sújtotta a spanyol relációban, ezért nagy a jelentősége annak, hogy a magyar szolgáltatók csaknem 200 olyan új partnerrel ismerkedhettek meg, akik kisebb csoportok utaztatását is szervezik. Ezen partnerek a szolgáltatók számára pótlólagos keresletet biztosíthatnak, ami a küldőpiacon újabb lehetőségeket jelent.

forrás: www.turizmuspanorama.hu , további info: http://www.turizmus.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Spanyolország