Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A bolt, ahol leesik az állunk
2012. december 10.

A világhírű, extra stílusáról ismert spanyol porcelánmárka, a Lladró és kedvelői új butiknak örvendhetnek, a New York-i Madison Avenue-n. Ennél kiemeltebb helyszínt nehezen találni, habár a Lladró előtt semmi sem lehetetlen.

A legújabb bolt is a Lladró butikok új generációját jelöli friss, modern berendezésével, tökéletes teret nyújtva a márka klasszikusainak és innovatív darabjainak egyaránt. Az esztétikus, egyedi, nyitott és világos tér tökéletes kiállítási terület a Lladró elképesztően sokféle kreációja számára: lágy, könnyed figurák, modern punk stílusú szobrocskák, funkcionális modellek és legújabb fénytechnikai megoldásaik.

A butik kialakítása a Lladró család kreatív látásmódját tükrözi, ami nem változott a márka fejlődése során. Mindig az egyedi stílus megtalálására fektették a hangsúlyt. A 500 Madison-on megnyitott üzlet fehér színe, belső terének lekerekített kialakítása a porcelánok finomságát hivatott hangsúlyozni és kiemelni. A hatvanadik jubileuma felé közeledő márkának, azonban nem ez az első butikja Manhattanben. 1986-ban a Lladró volt az első spanyol cég, akinek az 57. utcában alakult üzlete. A mostani terjeszkedés, a város egy olyan luxus bevásárló negyedébe, ahol a legjobb márkák, a legújabb művészeti, divat és design trendek veszik körbe, csak a várható következő lépés volt.

A spanyol porcelán világhódító útja

A 1953-ban alapított Lladró, világviszonylatban is vezető szerepet tölt be a design és kézzel készült, művészi porcelántermékek között. A márka, több mint 120 országban megtalálható, köztük olyan vezető piacokon, mint az Egyesült Államok, Japán, Kína és India.

A már majdnem hatvan éve kézzel készített darabokat, a porcelán városában, Valenciában készítik. Mindegy egyes darabnak saját stílusa és hangulata van, mely a munkafolyamatok gondos műveléséből adódik, az első vázlatoktól az utolsó ecsetvonásig. A végtermék pedig egy tökéletesen egyedi figura, mely mély üzenetet hordoz egy olyan nyelven, amit csak az érthet meg, aki átadja magát a szépségnek és a minőségnek.

forrás: VJM.hu