Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gasztronómiai ritkaságok a Vörösmarty téren
2012. április 03.

Április 9-ig várja az érdeklődőket az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál kísérő programja, a Tavaszi Vásár a Vörösmarty téren.

A vásár idén a termékek mellett a mestereket és kézműveseket állítja a középpontba, és hétvégenként kulturális élménnyel is gazdagítja a látogatókat. A népművészet mellett a hagyományos magyar ízek, a tradicionális technikával készült, ám újragondolt és modern formába öntött népművészet és a design is helyet kap.

A gasztronómiai választékban számos különlegesség is található: nagy népszerűségnek örvend a sparhelten sült lepény a Gasztrotündérek standján, rendszeresen kígyózik a sor Katlan Tóni Konyhájánál, ahol például a szokott ízek mellett tavaszi köleskása is szerepel az étlapon. Ínycsiklandó a Húsvéti batyu - főtt sonka, tojás kölestésztában -, valamint befűszerezett kacsacomb szintén kölestésztában sütve az Almáriumnál, de olyan ritkaságok is kaphatók a Kézműves Magyar Ízek bódésorán, mint struccból és pulykából készült kolbász.

Hétköznap délelőtt tíztől este nyolcig, szombaton és vasárnap kilencig tart nyitva a rendezvény. A hétvégén a kicsiket külön gyerekprogrammal várják.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország