Hotel Amade Chateau 5***** - Kóstolóvacsora
2012. január 12.
Képgaléria - Kóstolóvacsora
Ínyenc menü 2012. Február 3. - 19:30 órai kezdettel
Libamáj háromféleképpen zöldalmával (terrine konfitált kacsacombbal,
praliné pisztáciával, fagylalt aszúval)
Homár leves húsával töltött raviolival
Rózsaszín galambmell filé és konfitált combja vörösboros risottoval
Lime-os ananász sorbet
Báránygerinc filé padlizsánkrémmel és karamelizált gyökérzöldségekkel
Fehércsokoládé és körte (csokoládé felfújt és zselé, körte fagylalt és
fűszeres ragu)
Ár: 50 Euro/fő
Foglalás: rezervacie@hotelamade.sk vagy 00421 31 590 3800
Szeretettel várjuk Önöket!
Libamáj háromféleképpen zöldalmával (terrine konfitált kacsacombbal,
praliné pisztáciával, fagylalt aszúval)
Homár leves húsával töltött raviolival
Rózsaszín galambmell filé és konfitált combja vörösboros risottoval
Lime-os ananász sorbet
Báránygerinc filé padlizsánkrémmel és karamelizált gyökérzöldségekkel
Fehércsokoládé és körte (csokoládé felfújt és zselé, körte fagylalt és
fűszeres ragu)
Ár: 50 Euro/fő
Foglalás: rezervacie@hotelamade.sk vagy 00421 31 590 3800
Szeretettel várjuk Önöket!
Kapcsolódó linkek
Ide utaznék! |
Szlovákia |
kapcsolódó ország
Szlovákia
- Valutaváltó
- Üzemanyagárak
- Iránytű
- EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
- Hasznos információk
- Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
- Utazók sarka
- Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.