Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Zenével nyugtatják az utasokat Ferihegyen
2010. június 30.

A Ferihegy 2A és 2B termináljain ugyanis mostantól instrumentális, klasszikus zenét hallgathatnak a Budapestre érkező utasok.

Az új szolgáltatás célja, hogy az útlevélkezelés után, a poggyászkiadónál történő 10-15 perces várakozás alatt kellemes, nyugtató zene szórakoztassa az utasokat. A reptér célja ezzel, hogy növelje az utasok komfortérzetét és csökkentse, illetve elterelje a figyelmet az utazással járó izgalmakról.
 
  • A Ferihegy 1 terminál műemlékvédelmi épület, így ott nem tudtuk bevezetni a szolgáltatást, hiszen külön hangosító rendszert építtettünk ki a háttérzene tökéletes megvalósítása érdekében - hangsúlyozza Petőfalvi Béla terminálvezető.


 
  • Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legnagyobb repterén a Mood Media szolgáltathatja a zenét, melyet így naponta több ezer utas hallgathat. A megoldás egyébként tökéletesen alkalmazkodik a reptér működési rendjéhez, hiszen éjfél és reggel öt óra között, amikor a légi forgalom a reptéren szünetel, a rendszer automatikusan kikapcsol - mondja Pálóczi Tamás a Mood Media közép-kelet európai régiójának üzletfejlesztési igazgatója.


forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország