Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Budapestről a kölni fényáradatba
2010. június 28.

Hamarosan fénybe borul Köln: 2010. július 17-én kerül megrendezésre a Rajna-menti város leglátványosabb rendezvénye, a Kölner Lichter. A fényáradatban úszó Rajna-part és a folyón végigvonuló, kivilágított hajónaszád látványa valódi élmény, amelyet a magyar utazni vágyók is könnyedén átélhetnek, hiszen Köln alig 1,5 órás repülőúttal elérhető Budapestről.

A Kölner Lichter különlegessége, hogy a tűzijáték időtartama alatt 50 ünnepélyesen kivilágított hajó halad végig a Rajnán, miközben a parton álló nézők gyertyával a kezükben válnak a fényáradat részesévé. A 23:30 órakor kezdődő látványosság során megközelítőleg 20 000 tűzijáték rakéta fénye színesíti az égboltot.

A kölni rendezvényről bővebb információt találhat az alábbi linken: http://www.koelner-lichter.de/

Utazás
Budapestről Köln városába legegyszerűbben a Germanwings közvetlen járataival juthatnak el az utazni vágyók, akik a www.germanwings.com honlapon a repülőjegyen kívül kedvezményes áron foglalhatnak szállást és bérautót is.

Germanwings - Európa diszkont légitársasága
A Germanwings a legvirágzóbb diszkont légitársaságok egyike Európában. 2010-es nyári menetrendjében öt központi repülőtérről - Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hamburg és Dortmund - kínál járatokat 70 európai célállomásra. A diszkont légitársaság fiatal flottát üzemeltet, amely jelenleg 27 darab Airbus A319 típusú repülőgépből áll.

forrás: www.germanwings.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Köln
Németország