Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nyit a Saliris Resort****
2010. május 31.

Európa egyetlen sódombja mellett fogadja vendégeit június hatodikától a Saliris Resort**** Spa & Conference Hotel Egerszalókon.

A 2005-ben elindított beruházás eredményeként megvalósuló komplexumra érdemes volt ennyit várni, a szokatlanul csendes, fenyõerdõkkel körülvett 17,5 hektáros területen elterülõ, a páratlan környezethez méltó, színvonalas létesítmény egyedülálló élményekkel gazdagítja az odalátogatót. A megvalósítás során komoly hangsúlyt fektettek a természettel való harmóniára, a szállodába belépve hatalmas belsõ terek fogadnak, melyeket átjár az óriási ablakokon beáramló természetes napfény. A berendezés stílusa a klasszikus elegancia jegyében született, Kiss Zoltán szállodaigazgató elmondása szerint nem is véletlenül. A manapság divatos élénk színek és vonalak helyett a "békebeli" igényesség megteremtése volt a cél, ennek szellemében a természet színei, és a természetes anyagok dominálnak.

A Saliris Resort**** voltaképpen három fõ részbõl áll, a hotel mellett thermal spa és thermal strand áll a látogatók részére. Mint megtudtuk, a névválasztás is az igénybe vehetõ szolgáltatások sokszínûségére utal, a latin "sale", azaz "só", illetve az "iris", vagyis "szivárvány" szavak egyesítésébõl született. És valóban, szolgáltatásokban nincs hiány, 203 szoba (köztük elnöki lakosztály, 9 apartman, valamint 3 akadálymentesített, mozgássérültek számára kialakított szoba) várja a vendégeket 32" televízióval, minibárral, szobaszéffel, telefonnal, nagy sebességû internet-kapcsolattal, valamint elõkerttel, illetve terasszal.

A rendezvényszervezõk sem szûkölködnek a lehetõségekben, összesen 11 terem 790 m2-en fogadja a konferenciára, találkozóra érkezõket, a 300 fõt befogadó étterem pedig garantálja, hogy nagyobb csoportok esetén se okozzon gondot a kényelem biztosítása, pláne hogy 100 m2-es exkluzív terem, továbbá egy 250 és egy 230 m2-es különterem is csatlakozik hozzá.

A koronát a világszínvonalú gyógy-, és wellnesfürdõ helyezi fel, összesen 1900 m2 vízfelület, 17 kül- és beltéri medence, gyógyvizes ülõmedence, barlang medence, pezsgõfürdõ, élménymedencék, gyerekmedencék, Kneipp medencék és visszhangmedencék exkluzív szolgáltatásokkal kiegészülve biztosítják a kellemes idõtöltést valamennyi korosztály számára.

forrás: www.turizmuspanorama.hu