Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Torkos Főutca: evés-ivás féláron a budapesti belvárosban
2010. március 24.

Féláron ehetnek-ihatnak mindazok, akik március 28-ig betérnek a Torkos Főutca Étterem és a Torkos Főutca Kávézó matricákkal ellátott vendéglátóhelyekbe Budapest V. kerületében.

A Torkos Főutca program szervezőinek szándéka, hogy felhívják a figyelmet a felújított kerület vendéglátóhelyeire: vasárnapig Torkos Főutca Menüvel várja az érdeklődőket 11.30 és 13.30 között a belvárosi éttermek jelentős része. A programban résztvevő kávézók az egyhetes idõszakban délután öt és hét óra között kedvezményes Főutca kávé ajánlattal kínálják a vendégeket.

A programban résztevő éttermek és kávézók címét, elérhetõségét az érdeklődők megtalálhatják a Belváros Új Fõutcája projekt honlapján, a www.belvarosujfoutcaja.hu oldalon - közölte a szervezõ az MTI-vel.

A kezdeményezés március végi időzítése nem véletlen, a végéhez érkezett ugyanis a Belváros Új Főutcája beruházás: április elejére elkészül a Kálvin tértől a Szabadság térig tartó 2,7 kilométeres útszakasz, ami a maga 36 ezer négyzetméteres területével Európa egyik legnagyobb közterületi felújításának számít. Aki régen járt például a Kecskeméti utcában, az Egyetem téren, vagy az Október 6. utcában, szinte rá sem ismer majd ezekre a belvárosi részekre. (MTI)

forrás: www.turizmuspanorama.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország