Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Végre vízum nélkül utazhatunk a Bahamákra!
2009. augusztus 31.

Érvényes európai útlevéllel rendelkező polgárok vízum nélkül utazhatnak a Bahamákra - adta hírül sajtóközleményében a Bahama Turisztikai Hivatal.

A következő, Shengeni övezethez tartozó Európai Uniós országok lakosai léphetnek be a Bahamákra vízum nélkül:(Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnorszá, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország)

A hatályos bahamai utazásról szóló törvények szerint, a rövidtávú kinn tartózkodás legfeljebb három hónap lehet egy hat hónapos időtartamon belül, mely a belépéstől számított első napon kezdődik. A megállapodás alapján a rövidtávú tartózkodás célja a következő lehet: turizmus, üzleti út, (pl. konferenciák, találkozók, stb.), ad hoc sporttevékenységek, művészeti tevékenységek, újságírás.

A megállapodás nem vonatkozik a tanulókra és az álláskeresőkre. Ezeknek a személyeknek továbbra is ki kell váltaniuk a vízumot és a tanuláshoz vagy munkavállaláshoz szükséges engedélyeket.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Bahama-szigetek