Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A CSA (Czech Airlines) a legjobb légitársaság a közép-európai régióban
2009. április 14.

2008-ban is a Czech Airlines nyerte Közép-Európa legjobb légitársasága címet a Skytrax felmérése alapján, amelyet utasok millióinak szavazatai alapján állítanak össze.

A World Airlines Awards-ot az kapja, aki az utasok szavazatai alapján a legjobbnak bizonyul. Az elmúlt 10 hónap alatt több, mint 15 millió utas értékelte a világ légitásaságainak szolgáltatásait.

"A Czech Airlines nagyra értékeli a rangos díjat. Még értékesebb a legjobbak között lenni, hogy az utasok a gazdaági válság idején adták a kitüntető címet.” – mondta Radomír Lasák, a Czech Airlines elnöke.

Az utasok jó minőségűnek értékelték a Czech Airlines fedélzeti szolgáltatásait, köztük a cateringet és a fedélzeti kényelmet. A Czech Airlines repülőtéri szolgáltatásai is jó minősítést kaptak, mint a bőröndfóliázás, a check-in, a repülőtéri lounge-ok felszereltsége és szolgáltatásai, valamint a business utasok számára biztosított fast track és ingyenes taxiszolgáltatás a prágai repülőtérről a városba és vissza. A Skytrax díja nem az egyetlen díj, amit a Czech Airlines mostanában kapott, a TTG Czech szakmai magazin a legjobb légitársaság díját adta a Czech Airlinesnak. Tavaly a World Airline Awards verseny mellett a Czech Airlines az OAG versenyében is nyert az üzleti utazók szavazatai alapján.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Csehország