Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nyitnak a budapesti strandok
2008. április 29.

Családi kedvezmények, félárú napok, kedvezményes úszóbérlet, megnyújtott nyitva tartás, karszalagos ellenőrző rendszer – a budapesti strandok számtalan újdonsággal, akcióval és programmal várják idén nyáron a fürdőzőket.

A budapesti strandok a szezont az idény első négynapos ünnepével nyitják: május 1-jétől fogadja a fürdőzőket a Gellért hullámfürdője, a Dagály nyári medencéi és a Palatinus. A többiek a hónap folyamán lépcsőzetesen nyitnak, jó idő esetén a tervezettnél akár egy héttel korábban is. A zárás szokás szerint augusztus végén lesz. A napi nyitva tartási idő általában 19-20 óráig tart, de két strandon megnyúlik: a Gellért egy, a Csillaghegyi két órával tovább tart nyitva ezen a nyáron.

Áremelés csak kevés helyen, és mindössze néhány száz forintos lesz, ezt azonban ellensúlyozza a kedvezmények körének bővülése. A gyógyfürdők és uszodák áraiban nem lesz változás, a strandárak is csak hétvégén emelkednek: a felnőtt belépők drágulnak 200 forinttal, minden egyéb változatlan marad. Nőnek viszont a gyermek, nyugdíjas és délutáni kedvezmények, ezek a belépők minden strandon 500 forinttal olcsóbbak lesznek a felnőtt jegynél.

Újdonság a strandokon a családi belépő, amellyel egy négytagú család esetében az egyik gyerek belépése ingyenes. Ugyancsak a szezon slágerének ígérkezik a Strandváró program, amelynek keretében hétfőtől szombatig minden nap más-más strand látogatható 50% kedvezménnyel: hétfőn például a Dagályban, kedden a Paskál fürdőben, szerdán pedig a csepeli strandon fürdőzhetnek majd féláron a vendégek. A Dagály fürdőben a sportkedvelők jelentős árengedménnyel vásárolhatnak úszóbérletet, ami reggel 6.00–8.00 óra közötti uszodahasználatra jogosít.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország