Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Négy új Aer Lingus járat
2008. február 27.

Az Aer Lingus ezen a héten négy új repülőjáratot indít, amelyek a belfasti nemzetközi repülőtérről Malagára, Faróba, Rómába és Budapestre közlekednek a jövőben.

Az első római és malagai járatok gépei tegnap szálltak fel, és heti négy alkalommal repülik majd ezt az útvonalat.

Faróba és Budapestre február 26-án indulnak el az első járatok, és hetente háromszor közlekednek majd a két város között. Ezekkel az új járatokkal nyolcra emelkedik azoknak az útvonalaknak a száma, amelyeket a légitársaság Belfastból kínál utasainak, hiszen az első belfasti Aer Lingus járatok már 2007. december 10-én elindultak az első négy célállomásra: Amszterdamba, Barcelonába, Genfbe és London Heathrow repülőtérre. Március 30-án egy további, napi rendszerességgel közlekedő párizsi járatot, április 1-jén pedig egy nizzai járatot indít az Aer Lingus, így ezzel tíz célállomásra bővül a Belfastból elérhető városok száma.

Az Aer Lingus az első légitársaság, amely közvetlen járatokat üzemeltet Budapest és a belfasti nemzetközi repülőtér között. Az eleven, nyüzsgő, vendégszerető Belfast pedig Európa egyik legnépszerűbb városa, és teljesen új célállomás a magyarok számára.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Belfast
Nagy-Britannia