Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bokréta került a mega-vízivilág tetejére
2008. február 25.

Elkészült a legfelső szint, így a hagyományoknak megfelelően bokrétaünnepséget tartottak február 20-án, Újpest külterületén, ahol Közép-Európa legnagyobb élményfürdője épül, amelyet a tervek szerint még idén októberben adnak át.

A fürdővel együtt nyílik a Ramada Plaza Aquaworld Budapest is, a négycsillagos superior besorolású legújabb szállodában 261 szobát, 48 apartmant, egy 550 személyes konferenciatermet, valamint egy ezerfős konferenciarészleget alakítanak ki. Ez utóbbiban tartották az ünnepség tájékoztatóját, ahol többek közt elhangzott, hogy a fürdőkomplexumban igazi fedett szörfmedencét is építenek a 14 másféle medence mellett.

A szálloda vendégeinek a komplexum látogatása ingyenes lesz, de emellett a fővárosból, vagy távolabbról érkező fizető vendégeket is várják a mega-vízivilágban. Kelecsényi Ágnes, a komplexum marketing- és értékesítési igazgatója a prezentáció végén bemutatta a készülőfélben lévő ház jelenlegi vezetőségét: Pfandler Katalint, a beruházó cég (Interstate Holding) elnök-vezérigazgatónőjét, Szomjas Pétert, a komplexum vezetőjét, aki korábban Visegrádon tevékenykedett, Teleki Tamás bankett- és étteremigazgatót, az angol nevű, ám magyar származású Leslie Ringwaldot, ő a szálloda igazgatói posztját látja el.

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország