Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Madridi vonalán bővít a Malév
2007. október 07.

Heti néggyel bővíti madridi járatainak számát a Malév.

Október 28-ától az eddigi hét helyett hetente tizenegyszer közlekednek a légitársaság Boeing 737NG gépei a magyar és a spanyol főváros között. Az eddig napközben közlekedő napi járatok az új menetrend szerint este indulnak Madridba, majd másnap reggel repülnek vissza Budapestre. E mellett az utazóközönség által már jól ismert napközbeni Malév-járatok hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap továbbra is összeköti a két fővárost.

Az új járat kényelmes és gyors átszállást biztosít a spanyol fővárosban az ugyancsak oneworld-tag Ibéria közép- és dél-amerikai útvonalhálózatára, például Argentína, Brazília és Mexikó irányába. Ennek köszönhetően a Malév Madridban átszálló utasai reggel kipihenten ébredhetnek a világ túlsó oldalán. A spanyol business utasok számára is ideális a Malév új madridi menetrendje. A kora reggeli budapesti érkezéssel és esti visszaindulással az üzleti ügyek akár egy nap alatt is elintézhetők Budapesten.

Az új napi járat ugyanakkor ideális átszállási lehető séget is biztosít Budapesten Spanyolország és a keleti célállomások között, ami azért nagyon fontos, mert a Malév madridi járata különösen nagy népszerűségnek örvend a kelet-európai utasok körében. A Malév madridi járatának átlagos éves telítettsége eléri a 80 százalékot. Folyamatosan nő a business utasok aránya, a járatokat az idei év első nyolc hónapjában 20 százalékkal több business utas vette igénybe, mint 2006 azonos időszakában.

forrás: www.turizmusonline.hu

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Madrid
Spanyolország