Környezetkímélő fagylalt
2007. április 25.
A "környezetkímélő" fagylalt ígérkezik a nyár slágerének Itáliában. Az előrejelzések szerint a kánikulai hónapokban 3,5 milliárd adag fagylalt fogy el Olaszországban. Itáliában a csokoládé-, dió-, citrom-, valamint az eperfagylalt élvezi a legnagyobb népszerűséget. Újabban egyre nagyobb keletje van a "környezetkímélő", vagyis a helyi alapanyagból előállított fagylaltnak.
Sem a nyersanyag, sem a késztermék nem igényel szállítást, így kevesebb üvegházhatást fokozó gáz kerül a környezetbe. Az ökológia mellett azonban más szempontok is közrejátszanak. A fagylalt, mivel helyben készül, frissebb és olcsóbb, így a spórolós olaszokat nem kell túl sokat győzködni, hogy vásárolják a portékát.
forrás: MTI
Sem a nyersanyag, sem a késztermék nem igényel szállítást, így kevesebb üvegházhatást fokozó gáz kerül a környezetbe. Az ökológia mellett azonban más szempontok is közrejátszanak. A fagylalt, mivel helyben készül, frissebb és olcsóbb, így a spórolós olaszokat nem kell túl sokat győzködni, hogy vásárolják a portékát.
forrás: MTI
Kapcsolódó linkek
Ide utaznék! |
Olaszország |
kapcsolódó ország
Olaszország
- Valutaváltó
- Üzemanyagárak
- Iránytű
- EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
- Hasznos információk
- Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
- Utazók sarka
- Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.