Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Átlépte a hatmilliós küszöböt a Wizz Air
2007. április 10.

A Wizz Air egy éven belül megduplázta utasai létszámát. A légitársaság a világ egyik leggyorsabban fejlődő ágazatában versenytársainál is dinamikusabb növekedést produkált az elmúlt időszakban.

Néhány nappal ezelőtt vitte el a 6 milliomodik utasát, a következő egy milliót pedig alig három hónap múlva éri el. A gyors növekedést és piaci terjeszkedést - többek közt - a Toulous-i gyárból újonnan érkező repülőgépek biztosítják, amelyek idén májustól és júniustól állnak szolgálatba.

Budapestről az első járat 2004 júniusában szállt fel. Az azóta eltelt időszakban folyamatosan, és jelentősen nőtt a Ferihegy 1-ről elérhető desztinációk száma. A romániai terjeszkedésnek köszönthetően 2007-től utazhatunk Budapestről Marosvásárhelyre és Bukarestbe is. A nyári sláger célállomások mellett - Korfu, Héraklion, Burgasz, Split, Barcelona/Girona, Rodosz, Palma de Mallorca - olyan egyedülálló és különleges városok is "közelebb kerültek" az utazás szerelmesei számára, mint a svédországi Malmö városa, Európa első öko városnegyedével.

2007-ben a Wizz Air 15% növekedés mellett 700,000 utast visz el magyarországi járatain.

forrás: www.WizzAir.com

Kapcsolódó linkek
Ide utaznék!
Budapest
Magyarország