Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ide utaznék Marmaris

Általános leírás

Az Égei-tenger parti üdülőhely minden idelátogatót elkápráztat sziklás öbleivel, vadregényes partjával, homokos strandjaival és a hátterben húzódó Taurus hegység festői látványával. Marmaris óvárosnak egyedi hangulata, a ruha-, bőr-, ékszer- és szőnyegüzletek sokasága csalogatja a látogatókat, de messze földön híres a yachtkikötő is.

A parton karaoke bárokat találunk lépten nyomon, a strandokon szinte csak külföldiek. Nem kell félnie a túristáknak, hogy nyaralásuk unalmas vagy egyhangú lesz, mivel rengeteg érdekes látványosság érhető el innen. Például a "pamut kastélynak" becézett Pamukkale, ahol a gyógyvízforrásoknak köszönhetően hófehér cseppkő teraszok alakultak ki az évszázadok során vagy Ephesos városa, illetve a paradicsomi szépségű Kleopátra sziget, ami az őt körülvevő, teljesen átlátszó, türkiz kék vízről híresült el.

A város gondoskodik az extrém sportok hódolóiról is: lehet sárkányrepülőzni a hegyek közt, búvárkodni, raftingolni, és még jeep safarira is benevezhetnek a vállalkozó kedvűek.