Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lejártak az akciók, drágul a külföldi pénzfelvétel
2012. szeptember 17.

A hétvégével kifutott az FHB külföldi készpénzfelvételi kedvezménye, és már az Erste saját kinti hálózata sem vehető díjtalanul igénybe. A Volksbank a külföldi pénzfelvételnél a fix díjat novembertől 50 százalékkal emeli.

A külföldi készpénzfelvételre hirdetett akciók mostanra lefutottak. Meghosszabbításukat sem a Budapest Bank (BB), sem az FHB nem jelentette be. A BB az ingyenes kinti ATM-használatot csak a nyár végéig, az FHB pedig az előző hétvégéig tartotta fenn.

A kínálatot áttekintve látszik, hogy a bankok többségénél ősszel már többe kerül, ha valaki külföldön készpénzhez akar jutni (az aktuális díjakat itt nézheti meg). Az Ersténél a díjmentességet a kedvező hazai saját automatás díjak váltották fel. Tartja azonban még magát a Citibank, bár a korábbi kettő helyett havonta csak egy tranzakció ingyenes. A többinél viszont elég csekély, mindössze száz forintos a drágítás. A CIB összegében ugyanennyivel emelt, ami azonban az alacsonyabb díjak miatt nagyobb mértéket jelent.

Az OTP mai dátummal tett közzé új kondíciós listát, de a kártyahasználat költsége nem változott (új PIN-kód igényléséért kérnek ezentúl 500 forintot). A Volksbank sem drágított még, de november elsejétől a fix összegnél 50 százalékkal emelnek. forrás: www.azenpenzem.hu

last minute ajánlatok
ünnepi ajánlatok
Valutaváltó
EUR euró
HUF forint
Üzemanyagárak
Budapest
bármelyik ker.
95
Iránytű
europe asia australia australia africa north_america south_america antartica EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
Hasznos információk
Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
Utazók sarka
Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.
Kiemelt partnereink: