Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Divattá vált a külföldi pénzfelvételnél a kedvezés
2012. augusztus 07.

További bank csatlakozott az ingyenes külföldi készpénzfelvételt biztosítók közé. Míg azonban öt bank ezt az egész évben biztosítja, az FHB után a Budapest Bank (BB) is csak a nyaralóknak akciózik. A BB ráadásul meglehetősen rövidre szabja a kedvezményes időszakot.

Mint arról korábban írtunk, a Citibank az első kettő pénzfelvételnél semmilyen díjat sem kér a külföldi ATM-eknél. Az UniCredit és az Erste, valamint bizonyos kártyatípusnál a CIB ezt korlátlanul lehetővé teszi a kinti hálózatában. Az OTP kedvezményes díjat számít fel.

A sorhoz már korábban akciósan csatlakozott az FHB. A bank Maestro és MasterCard betéti bankkártyáival lehet készpénzt felvenni a bankjegykiadókból külföldön díjtalanul, akciósan 2012. július 15. és 2012. szeptember 15. között. A nyári kedvezmény a hitelkártyákra nem vonatkozik. Ne lepődjön meg senki, ha aktuális számlaegyenlege mást mutat, a készpénzfelvételi díjakat ugyanis a tranzakció terhelését követően, a hónap végéig utólag írják jóvá.

Most a Budapest Bank is akciót hirdetett. Ez azonban csak augusztus végéig tart, ráadásul még csavartak is egyet a feltételeken. Az élhet ugyanis a díjmentes ATM-s tranzakció lehetőségével, aki legalább egyszer vásárol is plasztikjával. Korlátozzák azt is, milyen kártyánál működik a dolog. A tájékoztatás szerint az akció keretén belül a bank a Budapest Befektetési Kártyaszámlához tartozó fő- vagy társkártyával külföldi ATM-eknél végrehajtott készpénzfelvételi tranzakciók díját a készpénzfelvételi tranzakció hónapját követő hó elején jóváírja az ügyfél kártyaszámláján. forrás: www.azenpenzem.hu

ünnepi ajánlatok
Valutaváltó
EUR euró
HUF forint
Üzemanyagárak
Budapest
bármelyik ker.
95
Iránytű
europe asia australia australia africa north_america south_america antartica EURÓPA ÁZSIA AFRIKA ÉSZAK-AMERIKA DÉL-AMERIKA AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA ANTARKTISZ
Hasznos információk
Útiokmányok Pénzügyek Utazás előtt... Biztosítás Kommunikáció Utazás gépkocsival Utazás repülővel Utazás vonattal
Utazók sarka
Útitárs kereső Fórum Repülőjegy börze Útifotó 2000
magazin
NagyUtazás.hu
Több, mint 50 megbízható utazásszervező kínálata egy helyen.
Kiemelt partnereink: