Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jól meglepte kollégáit a Turkish Airlines
2012. április 03.

Mi mással tudta volna jobban kifejezni a Turkish Airlines, hogy mekkora szerepet játszottak a légitársaság sikerében alkalmazottai, mint azzal, hogy legújabb Boeing 737-800-as gépét közel 17 ezer, a dolgozóit ábrázoló fotóval dekorálta.

A projekt során, melynek megvalósításában a Boeing is szerepet vállalt, nem csak a jelenlegi dolgozók kerültek fel a gépre, hanem mindenki, aki az elmúlt években a légitársaság kötelékébe tartozott, még az ügyvezető igazgatók fotói is helyet kaptak.

A fényképekből egy montázs készült el a repülőgépre, melyen egy csapat dizájner dolgozott. A képekből a "Globally Yours" címsor rajzolódik ki. A teljes dizájn március 9-13 között került fel a gépre a Turkish Technic hangárjában, 20-an dolgoztak a díszítés elhelyezésén. A gépet március közepén mutatták be ünnepélyes keretek között, az eseményre a légitársaság 1500 dolgozóját hívta meg. A gép mostanára működő tagja a flottának, közel egy évig ismerteti majd meg dolgozói arcát a különböző desztinációkról származó utasokkal. forrás: www.turizmusonline.hu