Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A Malév járatok mindegyikére a 2B-n lehet bejelentkezni
2011. június 02.

Június elsejétől a 2B Terminálon néggyel több pultnál történik az utas-felvétel, így a hó elejétől a Malév összes járatára - függetlenül a célállomástól - a bejelentkezés egy terminálépületben bonyolódik.

Az utazóközönség számára a Budapest Airport új központi terminálépülete a minőségi szolgáltatásokat nyújtó SkyCourt, a nyári menetrend indulásának napján nyitotta meg kapuit az utasok előtt. A nyitás óta eltelt két hónap alatt folyamatos munkálatok folytak a 2B Terminál poggyászosztályozó rendszerének véglegesítésén, valamint a check-in lehetőségek száma is megnövekedett, tájékoztatta a TurizmusOnline-t a Malév. Június elsejétől a légitársaság összes járatára - függetlenül a célállomástól - egy terminálépületben lehet becsekkolni.

A check-in folyamatot követően a Malév utasai a SkyCourt-ban eltöltött idő után a korábbiakkal megegyező módon, a Schengen illetve nem Schengen célállomásnak megfelelő terminálépületbe mennek, ahonnan az utas-beszállítás történik. Ennek megfelelően érkezéskor is a korábban bevett gyakorlatot (2A Terminál - Schengen országokból érkező utasok, 2 B Terminál - nem Schengen országokból érkező utasok) kell figyelembe venni.

A 2B Terminálon mindemellett megújult, tágasabb Malév jegyiroda is várja az ügyfeleket, míg az új üzemelési rend kezdetétől a 2A Terminálon lévő iroda bezárt. forrás: MTI