Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

USA

Szilvi, 2001. április 19. 08:44
Sziasztok!
Ha minden jól sikerül nyáron eljutunk az Egyesült Államokba. ( Arizona, Utah, California)
Ha már járt ott valaki, örülnék, ha megosztaná velem az utazás során szerzett tapasztalatait. Vevő vagyok minden tanácsra az utazással és az azt megelőző felkészüléssel (pl.: vízum)kapcsolatban.
Előre is köszi.
SZ.
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (25 találat)
turkiz, 2001-08-20  19:33
Sziasztok! Itt elek Californiaban, az egesz egy nagy sivatag! Sok a mexikoi es minden egyeb mas nemzetisegu. Az elelmiszer olcso, de a szallasok dragak, a munka nem tul sok, csak az ember. En hazamegyek.
Mészáros, 2001-07-18  17:25
Sziasztok! A vízum, ha még nincs meg próbáljátok minnél hamarabb elintézni, mert baromi sokan várnak. Legyen meghívóleveled, a cégtől ahol dolgozol csodálatosan szép referencia, hogy visszavárnak, jól dolgozol stb. Vigyél bankszámlakivonatot, vagy papírt, hogy van pénzed. ( engem is visszadobtak ) A határon, kint, próbálj kedves lenni, őszintén válaszolni, még akkor is ha barom a kérdés. Mellettem ülőt nem engedték be. New York drága, ha esetleg oda mentek. A déliállamokat nem tudom. MIndenki kedves, próbál egíteni. A kajáldák, ha nem Mekibe mész elég jól áron vannak, főleg ha all you can eat-be mész. A nemzeti negyedek tök jók és minden féle van. Este a szórakozás drága, kivéve a taxit,ami kifizethető. Menjetek el outlet store-ba mert tök jó dolgok vannak baromi olcsón. ( Calvin Klein farmer 35 USD ). A motelek elég tűrhető áron vannak és elég egy egyágyas mert akkora az ágy, hogy elfértek rajta ketten bőven ( 2 ágyasba négyen..)Ne törődjetek vele, ha az európai szokásaink miatt kicsit furcsán néznek ránk. ( nem bírunk meginni 1-1,5 l. colát jéggel egy vacsihoz, utáljuk a juharszirupot meg ilyesmi).Na most ennyi mert mennem kell, de ha írsz megpróbálok segíteni.
TITO, 2001-05-23  02:45
HA ELAKARSZ MENI VALAHOVA A VILAGBAN AKOR CSAKK
IS NEW YORK,-A TOBI SZARTSE ER!!!!! HA VAN VALAMI
KERDESETEK AKOR CSAK BATRRAN.
pjt, 2001-05-10  13:41
Szia Gábor!
Én is egy hasonló utat tervezek (California/Arizona) idén nyáron. Nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni az alábbi témákban:
- szállásajánlat $50-100/éj között: SF (belváros), Yosemite NP, Sequoia NP, Grand Canyon NP, Las Vegas;
- Repülő, ill. egyéb utazási lehetőség a fenti helyek között (Greyhound?);
Köszi a segítséget előre is: PJT
Gabor08, 2001-05-03  04:12
Hello

Hat en Californiaban elek. Mire vagy kivancsi? Egyebkent nyaron sokat leszek Europaba (Olasz, Anglia es Pest)

Gabor