Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Malpas Hotel & Casino 5*****

Kyrenia, , Ciprus
FEKVÉS
A szálloda Catalköy térségben, Kyreniától 10 km-re, a larnacai repülőtértől 87 km-re (kb. 1 óra 15 perc transzferidő), az ercani repülőtértől 30 km-re (kb. 30 perc transzferidő), Észak-Ciprus egyik legrégebbi és legbájosabb falujában terül el. A 2 km-re fekvő saját tengerpartjára ingyenes buszjáratot működtetnek.




Szobák
A szálloda szobáinak többsége a tengerre vagy a hegyekre néz, amely csodálatos kilátást nyújt vendégei számára. 172 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, Tv-vel, telefonnal, mini bárral (térítés ellenében), széffel (térítés ellenében), szőnyegpadlóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. A lakosztályok jakuzzival rendelkeznek. A szállodában tengerre néző mini villák, bungalók, nemdohányzó és mozgássérültek részére speciálisan kialakított szobák lekérésre foglalhatók.

Szolgáltatások a közös terekben
A szállodához tartozik kaszinó, konferenciaterem, mosoda, üzletek, amfiteátrum, fodrászat, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet. A vezeték nélküli internet szolgáltatás térítés ellenében használható mind a szobákban, mind a közös helységekben. A hoteltől mindössze 10 percre található a Golf Club, mely kikapcsolódást nyújthat a golf szerelmeseinek. A napágyak és a napernyők a medence mellett térítés nélkül vehetők igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső és belső medence, fitneszterem, játszótér, wellness központ (török fürdő, jakuzzi, szauna, masszázs, gőzfürdő) és animációs programok biztosítják a vendégek számára a kikapcsolódást. A szálloda szórakoztató központjának nevezhetjük a Mansion Club-ot, ahol minden héten élő zenekarok, DJ-k biztosítják a zenét és a fergeteges hangulatot. A jazz rajongói pedig a Cotton Jazz bárban élvezhetik italukat élőzene, és a város lenyűgöző látképe mellett.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS