Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Crown Resort Henipa 3***

Larnaca, , Ciprus
A szálloda Larnaca központjától 6 km-re, a larnacai repülőtértől 9 km-re, a köves tengerparttól 150 méterre, homokos partszakasztól 400 méterre fekszik. Vásárlási lehetősség kb. 900 méterre van a szállodától.

Szobák
A 164 szobás szálloda egy főépületből, és különálló bungalókból áll. Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, bérelhető mini hűtővel (kb. 3,5 EUR/nap), bérelhető széffel (kb. 5,5 EUR/nap), és erkéllyel van felszerelve.

Szolgáltatások a közös terekben
Medence, gyermek medence, játék szoba, teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, spa és fitnesz központ. Térítés ellenében vízi sportok a tengerparton.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive és félpanziós ellátás. All inclusive: büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, snack áll a vendégek rendelkezésre a szálloda éttermében. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása. Félpanzió: reggeli, vacsora büfé rendszerben italok nélkül. Két étterem és két bár szolgálja a vendégek kényelmét.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás recepció, internet elérhetőség a szálloda területén, konferenciaterem, pénzváltás. A medencénél és a tengerparton a napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére, míg a strandtörülközők térítés ellenében (2 EUR) használhatóak.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS