Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Klagenfurt: Minimundus

Klagenfurt: Minimundus
Azonosító szám: 15252időtartam: 1 nap / 0 éjszakautazás: busszalindulás: Budapest
2018. július 28., 2018. augusztus 11.
Program
Részletes program:
Indulás reggel 05:00-kor, Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkolóból (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). A folyamatos utazást rövid pihenőkkel megszakítva érkezünk meg a Klagenfurt melletti Minimundusba. Ausztria egyetlen miniatűr játékvárosa, ahol a világot láthatjuk kicsiben: épületek, járművek, hegyek. A készítők aprólékossággal ügyeltek a részletek kidolgozására, az épületeket mini növényekkel veszik körbe, ami tovább növeli az életszerűséget. A makett parkban vonatok és hajók járnak körbe. A vonatok valódi pályaudvarok kicsinyített másán állnak meg, a jobb hatás kedvéért időznek is kicsit, mintha utasokra vagy átrakodásra kellene várniuk. Majd továbbindulnak, felüljárókon, sorompóval lezárt útkereszteződéseken, hidak alatt, alagutakon és a mini növények sűrűjében eltűnve haladnak tovább.Minden korosztály számára jó szívvel ajánlható program, több mint 100 épület kicsinyített mását találhatják meg szerte a nagyvilágból. Magyar vonatkozású témát is találhatunk: a Halászbástyát és a Mátyás-templomot.
Délután a Wörthi tó felé vesszük utunkat. Ausztria legnépszerűbb és egyben legmelegebb tavaként tartják számon. Felkeressük a Pyramidenkogel-t, ahol 905 méter magasból csodálhatjuk a páratlan kilátást a tóra, és annak környékére. Továbbutazás az egykori zarándokhelyként ismert Maria Wörthbe, mely a félszigeten magasodó két templomáról már messziről felismerhető. Szabadidő, majd indulás hazafelé. Visszaérkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

Az ár tartalmazza : az autóbuszos utazás, és az idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza:
Belépődíjakat, adminisztrációs díjat és a biztosítást.
Kiegészítő információk
Várható belépődíjak:

Minimundus (csoportos árak,20 főtől):
Felnőtt: 17 €/fő
Gyerek (6-15 év között): 8 €/fő
Pyramidenkogel (csportos árak, 20 főtől):

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
  • autóbuszos utazást
  • idegenvezetés költségét
Az ár nem tartalmazza:
  • BBP biztosítást
  • fakultatív sztornó biztosítást
  • várható belépődíjakat: helyszínen fizetendő
  • Regisztrációs díj: 1.000 Ft/fő(buszon fizetendő)