Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Dolmen Resort Hotel 4****

Quawra, , Málta
A négyszáztizenhárom szobával rendelkező szálloda Qawra üdülőhelyen található, mindössze a tengerparti út és a sétány választja el a sziklás tengerparttól. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák
Minden szoba légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, tv-vel, rádióval, telefonnal és minibárral felszerelt. A szobák többségéhez balkon vagy terasz tartozik, az emeleti szobákból utcai vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások a közös terekben
Több étterem, kávézó, bár, medencebár, ajándéküzletek, széfbérlési és internetezési lehetőség, gyermekfelügyelet és kids klub, parkoló. A szálloda közelében szupermarket, ajándéküzletek és éttermek találhatók.

Sport és Szórakozás: több nyitott (édesvizű és tengervizes) medence, gyerekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők térítésmentes használata, fedett medence, tengerparti beach klub (homokos parton is), pezsgőfürdő, szauna, fitneszcenter, wellness stúdió, teniszpálya, búvárcentrum. Különböző animációs programok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS