Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Asdem Park Hotel 3***

Kemer, Deniz Cad. No:42, Törökország
Elhelyezkedés: Ez a két, 4 emeletes épületből álló, helyi 4*-os kategóriának megfelelő, egyszerű hotel az antalyai reptértől 55 km-re, Kemer központjában található. A hotel közvetlen közelében számos szórakozóhely található, emiatt, és a hotel vendégköréből adódóan főként fiatalabb baráti társaságoknak ajánljuk a szállodát.

Szobák
A szálloda 111 standard és 60 családi szobájának mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral, légkondicionálóval, bérelhető széffel és erkéllyel. A standard szobákban zuhanyzó, az egy légterű családi szobákban fürdőkád található.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda kb. 100 méterre fekszik a kavicsos strandtól, ahol a napernyők, a matracok és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők pedig térítés ellenében vehetők igénybe. Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, a´la carte étterem, 3 bár, darts, asztali foci, asztalitenisz, strandröplabda, fitneszterem, sakk, nappali és esti animációs programok, wifi kapcsolat a lobbyban. Térítés ellenében: masszázs, törökfürdő, szauna, jacuzzi, törökfürdő kezelései, fodrászat, biliárd, internet kávézó, üzletek, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet. Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, török lepény (gözleme), délutáni kávé/tea/sütemény, minden helyi alkoholos és alkoholmentes ital (11:00-23:00 között). Térítés ellenében: import italok, minibár, fagylalt.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS